Croaziera Mediterana de Vest – Costa Favolosa – 01 Septembrie 2014Buna ziua

M-am intors din croaziera si pot sa va povestesc urmatoarele:

-          Cabina a fost foarte mare fata de croazierele anterioare cand al 3-lea pat era suprapus, aici era o canapea.

-          La Royal Carribean aveam apa de baut, sucuri, cafea, ceai, inghetata la dozator,  non-stop pe puntea superioara, si apa neimbuteliata intr-o carafa pe masa la restaurant, la MSC aveam numai apa de baut, ceai si cafea non-stop pe puntea superioara, iar la Costa nu aveam nici apa de baut decat la orele cand era deschis bufetul, si atunci erau doar 1-2 dozatoare in functiune, restul fiind “out of order”, incat era o coada foarte mare sa iei un pahar cu apa si atunci te lipseai si comandai apa imbuteliata contra cost, de fapt asta era si scopul lor.

-          Pachetele de bauturi sunt mai scumpe la Costa decat la MSC cu 150%.

-          Mancarea la Costa mai putin diversificata la bufet decat la celelalte linii de croaziera, totusi aveai de unde alege, insa aranjarea mancarurilor la tejghele era succesiva, nu paralela, si inevitabil erau cozi.

-          Chit de ata de cusut, casca de dus,  livrabile numai la cerere, contra cost, la Costa, desi costul e nesemnificativ.

-          La celelalte linii de croaziera SHUTTLE BUS de la doc pana la intrarea in port e gratuit, la Costa nu e, cei de la vasele MSC ancorate alaturi erau gratuite. Existau SHUTTLE BUS contra cost, la pretul dublu decat la autobuzele locale.

Acestea nu sunt reclamatii, sunt doar niste observatii despre care sa informati clientii daca va cer parerea.

Am mai facut o confuzie, recunosc ca e vina mea, am crezut ca in program scrie ca sunt 2 zile la IBISA si nicio zi de navigare doar pe mare, dar de fapt a doua zi la IBISA era pana la ora 4 a.m. nu 4 p.m. , dar nu e nicio problema, la fel si a 2-a zi la Palma de Mallorca era de la ora 0,00 la ora 1,00 a.m., dar imbaracarea e pana cu o ora inainte de plecare, adica 0.

Deci a fost foarte bine si frumos, programul foarte interesant, cabina excelenta, si pentru comparatie probabil data viitoare vom merge cu NCL sa vedem si la ei cum e.

Viorica Eugenia Iacob