AmaVenita (Ama Waterways Cruises)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Asemenea unui iaht clasic de ocean, AmaVenita naviga in largul raurilor mari din Europa. Camerele acestui vas prezinta birouri cu granit ,sunt rafinate iar designul interior este de un adevarat bun gust .Vasul prezinta cabine cu balcoane twins pentru a va bucura de aer proaspat si vederi pitoresti, precum si bai de marmură cu dusur multi-jet. Restaurantul principal ii  gazduieste atat pe atât cei care doresc sa socializeze, cat si pe cei care isi doresc o cina intima .

La bord veți găsi un SPA și un salon de coafură, un magazin de cadouri, o stație de cafea de specialitate, o pistă de mers pe jos, o piscină încălzită, o sală de fitness și, bineînțeles, o flotă de biciclete gratuite, . Și în fiecare noapte, uimitorul Main Lounge oferă un fundal extraordinar pentru a vă bucura de spectacole de la artiștii locali.

 • Lungime

  135 m

 • Latime

  11.58 m

 • An constructie

  2015

 • Echipaj

  51 persoane

Inregistrat in:

Elvetia

Total cabine:

81

Supr. cabinelor (mp):

15 - 30

Punti accesibile:

4

Numar Piscine:

1

Numar Jacuzzi-uri:

1

Numar Lifturi:

1

Moneda utilizata:

$

Puntea Cello

Puntea Cello

Pe puntea Cello veti gasi cabine exterioare cu balcon categoria C,BB si AB si un restaurant principal si liftul;

Cabina exterioara cu balcon categoria BB

Cabina exterioara cu balcon categoria BB are o suprafata de 20 metri patrati. Este echipata cu un calculator cu acces la Internet gratuit, posturi TV, o mare selecţie de filme şi numeroase programe de muzică.
Interiorul cabinelor sunt decorate cu gust unde veti gasi toate facilitătile unui hotel rafinat cu o zona de relaxare confortabila,o baie spatioasa cu dus multi - jet, dulap mare, full-lungime oglinda, uscator de par, seif si linie telefonica directa, TV cu ecran plat oferind canale locale si prin satelit si aer conditionat.

Cabina exterioara cu balcon categoria C

Cabina exterioara cu balcon categoria C are o suprafata de 16 metri patrati. Este echipata cu un calculator cu acces la Internet gratuit, posturi TV, o mare selecţie de filme si numeroase programe de muzică.
Interiorul cabinelor sunt decorate cu gust unde veti gasi toate facilitătile unui hotel rafinat cu o zona de relaxare confortabila,o baie spatioasa cu dus multi - jet, dulap mare, full-lungime oglinda, uscator de par, seif si linie telefonică directa, TV cu ecran plat oferind canale locale i prin satelit si aer condiţionat.