MSC Virtuosa (MSC Cruises)

Descriere vas

Numele MSC Virtuosa provine de la cuvantul virtuos, ceea ce inseamna cineva cu talent exceptional in  muzica. Fiecare punte va fi, de fapt, numita dupa un instrument muzical diferit.Această noua nava de croaziera va fi una dintre cele doua cele mai mari flote ale MSC Cruises, impreuna cu nava sora MSC Grandiosa.Unul dintre punctele culminante ale divertismentului de la MSC Virtuosa va fi cele doua noi spectacole Cirque du Soleil at Sea, create exclusiv pentru oaspetii MSC Cruises.MSC Virtuosa ofera pasagerilor cea mai buna experienta cu oferta sa în expansiune digitala, condusa de MSC for Me și de asistentul nostru digital de croazieră, Zoe.

 • Greutate

  181.000 tone

 • Capacitate

  6300 pasageri

 • Lungime

  1092 ft m

 • An constructie

  2020

 • Echipaj

  1700 persoane

 • Constructor

  Chantiers de l’Atlantique (Saint-Nazaire, STX France)

 • Viteza

  23 noduri

Total cabine:

2405

Moneda utilizata:

Euro

Puntea 05 Lobby

Puntea 05 Lobby

Puntea 05 Lobby are in alcatuire cabine interioare Fantasica, cabine exterioare cu geam Fantastica, dar si teatrul,biroul de excursii , receptia , sali de conferinta,restaurant si bar .

Cabina interioara Fantastica

Pat dublu confortabil care poate fi transformat în doua paturi individuale (la cerere). Dulap pentru haine. Baie cu dus.TV interactiv, telefon si seif. Conexiune WiFi disponibil (contra cost). Mini bar. Aer conditionat. ZOE - Virtual Personal Cruise Assistant.Suprafata aprox. de la 16 mp la 22 mp *Dimensiunile, aspectul si mobilierul pot varia de la cele aratate (in cadrul aceleiasi categorii de cabina). Imaginea este reprezentativa.Această gama de dimensiuni include atat cabine standard, cat si cabine pentru oaspetii cu dizabilitati sau mobilitate redusa, care sunt mai mari.