Norwegian Sky (Norwegian Cruise Line)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Din momentul in care pasiti la bordul vasului Norwegian Sky veti constata ca acest vas ofera cate ceva pentru toata lumea. Optiunile dumneavoastra sunt aproape nelimitate deoarece puteti alege din cele 12 restaurante, 12 baruri si lounge-uri, un spa de la bord si un cazino, care are toate jocurile preferate. Acest vas de croaziera opereaza itinerarii de 3-4 nopti in Bahamas cu imbarcari din Miami pe tot parcursul anului. Daca va decideti sa luati si copiii cu dumneavoastra, nu va faceti probleme deoarece facilitatile de la bord ii vor tine ocupati pe toata durata zilei in timp ce dumneavoastra va veti putea relaxa in cabina sau la piscina.

 • Greutate

  77.104 tone

 • Capacitate

  2002 pasageri

 • Lungime

  260 m

 • Latime

  32.2 m

 • An constructie

  1999 renovat in 2008

 • Echipaj

  914 persoane

 • Constructor

  Lloyd Werft

 • Viteza

  20 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

332.000.000 $

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

26.2 m

Total cabine:

1001

Supr. cabinelor (mp):

11.2 mp - 45.4 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

12

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

5

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

$

Puntea 12

Puntea 12

Puntea 12 are in componenta Restaurantul Cagney`s Steakhouse, Champs Bar, Plantation Club, Terentul de Basket/Volei, Terenul de Golf, Piscina pentru copii Splashes.

Champs Bar

Bucurati-va de bauturile preferate cum ar fi un cocktail, vin sau bere, intr-un bar care va va oferi servicii complete si care are vedere catre piscina.

Restaurantul Cagney`s Steakhouse

Gratarul este specialitatea acestui restaurant si este preparata in stil american. Cu siguranta iti va "ploua in gura" si va recomandam ca pana va vine preparatul sa savurati cocktail-ul preferat. Pentru cina in acest restaurant se va aplica o taxa suplimentara.


Vezi tur virtual 3D

Terenuri de sport

Provocati-va prietenii la un joc de baschet sau volei pe acest minunat teren.

Piscina pentru copii Splashes

Cei mici se vor bucura de aceasta piscina, care este perfecta pentru a se juca, stropi si racori. Aceasta piscina are cascada, iar in apropriere exista si o cada cu hidromasaj pentru copii.

Clubul Plantation

Savurati un pahar de vin si de sampanie, deoarece ati ajuns in cel mai potrivit local de pe acest vas. O veti putea face intr-un cadru relaxant si tropical in timp ce admirati privelistile.


Vezi tur virtual 3D

Terenul de golf

Luati o crosa si exersati lovitura la acest teren de golf, de unde puteti fi sigur ca nu veti pierde nici o minge.