Norwegian Sun (Norwegian Cruise Line)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Norwegian Sun va ofera o croaziera cu adevarat aventuroasa. Pe durata verii veti putea naviga in Alaska, iar incepand cu aceasta iarna veti descoperi uimitoarele itinerarii in America de Sud prin Capul Horn. La bord veti intalni 16 optiuni de luat masa cu preparate specifice din toate colturile lumii. Tot aici veti gasi pana la 12 baruri si longe-uri adresate fiecarei stari de spirit, iar pentru cei care prefera locurile de divertisment de mare energie, Stardust Lounge este cea mai potrivita locatie de la bord.

 • Greutate

  78.309 tone

 • Capacitate

  1936 pasageri

 • Lungime

  260 m

 • Latime

  32.2 m

 • An constructie

  2001

 • Echipaj

  916 persoane

 • Constructor

  Lloyd Werft

 • Viteza

  23 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

332.000.000 $

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8 m

Total cabine:

968

Supr. cabinelor (mp):

11.2 mp - 45.4 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

12

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

5

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

$

Puntea 12

Puntea 12

Puntea 12 are in componenta Restaurantul Cagney`s Steakhouse, Restaurantul Asiatic Ginza Sushi, Restaurantul Las Ramblas Tapas, Restaurantul Francez Le Bistro, Restauratul Teppanyaki, Champs Bar, Observation Lounge, Terenul de basket/volei, Terenul de golf, Piscina pentru copii Splashes, Capela.

Capela

Aceasta capela are o priveliste frumoasa, si este locul perfect si intim in care puteti spune DA.

Restaurantul Teppanyaki

Acest restaurant este o atractie pentru cei care iubesc mancarea japoneza sau si pentru cei care doresc doar sa incerce aceste preparate. Daca veti dori sa luati pranzul sau cina in acest restaurant trebuie sa achitati o taxa suplimentara, dar cu siguranta veti fi uimiti de modalitatea de preparare a mancarurilor, care se va face chiar in fata dumneavoastra pe gratare Hibachi intr-un decor asiatic contemporan

Terenul de sport

Puteti arunca la cos sau va puteti juca volei pe acest teren in aer liber. 


Vezi tur virtual 3D

Piscina pentru copii Splashes

Aceasta piscina speciala pentru copii are dimensiunea perfecta pentru ca cei mici sa se poata stropi, juca si racori. Piscina are un topogan si o cada cu hidromasaj in apropriere.

Observation Lounge

Aceasta loja are ferestre mari prin care se pot vedea privelistile asupra oceanului, se servesc cocktailuri si alte bauturi, si puteti dansa si asculta muzica live.


Vezi tur virtual 3D

Restaurantul Francez Le Bistro

Acest restaurant modern este construit pentru a reflecta cat mai multe lucruri specifice Frantei. Tot aici veti avea parte de o experienta de lux, cu servicii impecabile, mancaruri sofisticate si multe alte specialitati clasice din bucataria franceza. Pentru cina in acest restaurant se va aplica o taxa suplimentara.


Vezi tur virtual 3D

Restaurantul Las Ramplas Tapas

Acest restaurant modern reuneste aromele din intreaga lume, unde puteti incerca delicioasele tapas calde si reci.


Vezi tur virtual 3D

Terenul de golf

Luati o crosa si exersati lovitura la acest teren de golf, de unde puteti fi sigur ca nu veti pierde nici o minge.

Restaurantul Ginza Sushi

Puteti alege acest restaurant japonez cu meniu a la carte. Acest spatiu elegant mai contine si un bar sushi si tempura, un bar teppanyaki si un bar sake. Nu fiti surprinsi de vestimentatia asiatica a chelnarilor, deoarece fac parte din decor.


Vezi tur virtual 3D

Restaurantul Cagney`s Steakhouse

Gratarul este specialitatea acestui restaurant si este preparata in stil american. Cu siguranta iti va "ploua in gura" si va recomandam ca pana va vine preparatul sa savurati cocktail-ul preferat. Pentru cina in acest restaurant se va aplica o taxa suplimentara.


Vezi tur virtual 3D

Champs Bar

Savurati cocktailul preferat in timp ce stati pe marginea piscinei.