Vase de croaziera
 

MS Amadeus

MS Amadeus este încă destul de nou, dar acest membru timpurie a flotei AMADEUS emana nostalgie si romantism. Nu numai că acest vas include istoria schimbărilor care au avut loc pe râurile din Europa, dar a asistat, de asemenea la nenumărate aventuri şi momente speciale ale miilor de pasageri entuziaşti. Fie că este vorba de a lua cina pe punte Sun, de a citi o carte in biblioteca vasului, sau sorbind un pahar de vin la barul Panorama - bucuraţi-vă de ambianţa deosebită a acestui splendid si elegant vas.

Galerie foto

Detalii vas
 

MS Amadeus Classic

Vasul MS Amadeus Classic a fost proiectat pentru a oferi o calatorie de neuitat la bordul unei croaziere de lux. La bordul vasului regăsiţi multe facilităţi ca de exemplu o pista de alergat, clubul Vital şi Clubul AMADEUS. Relaxaţi-vă în cabine elegante si spatioase şi bucuraţi-vă de servicii excelente la bordul acestui vas elegant.

Galerie foto

Detalii vas
 

MS Amadeus Diamond

De la debutul său în 2009, MS Amadeus Diamond a stabilit noi standarde croazierelor fluviale europene. Aceasta croaziera fluviala nu este nimic altceva decât un hotel de lux plutitor, impresionand pasagerii sai inca din momentul în care acestia pasesc la bordul vasului. Permiteţi acestui vas mare să vă ofere momente unice - să citiţi o carte interesanta pe şezlongul de pe terasa sau sa beneficiati de un masaj relaxant.Viziteaza ţări fascinante şi întâlneste oameni interesanţi la o ceaşcă de cafea în Clubul Amadeus sau joaca o partida de minigolf cu prietenii tai.

Galerie foto

Detalii vas
 

MS Amadeus Elegant

Respectand eleganta traditionala a flotei Amadeus,MS Amadeus Elegant găzduiste până la 150 de pasageri in 67 cabine si 9 Suite Amadeus extrem de confortabile.Cabinele standard sunt luminoase, moderne, primitoare si au o suprafaţă de 15 m˛ (161 mp.), oferind pasagerilor un spatiu al lor cu toate trasaturile specifice unei croaziere fluviale.

Galerie foto

Detalii vas
 

MS Amadeus Princess

Cu un remarcabil bun gust,finete si eleganta, la bordul vasului MS Amadeus Princess vei avea parte de o calatorie sofisticata si luxurianta.La bordul vasului veti regasi cabine luminoase si aerisite din care veti putea admira splendidele imprejurimi sau zona wellness cu sala de fitness sau Clubul Vital unde puteti face miscare si posibilitatea de a va face prieteni.

Galerie foto

Detalii vas
 

MS Amadeus Rhapsody

Fiind unul dintre primii membri ai flotei AMADEUS, vasul MS Amadeus Rhapsody emana nostalgie si romantism. Bucuraţi-vă de ambianţa deosebită la bordul acestui elegant vas fluvial. Fie că este vorba de a lua cina pe punte Sun, de a citi o carte in biblioteca vasului, sau sorbind un pahar de vin la barul Panorama - pregatiti-va pentru o experienta de neuitat!

Galerie foto

Detalii vas
 

MS Amadeus Royal

MS Amadeus Royal a fost lansat în 2005 şi este un vas premium dotat cu toate rafinamentele imaginabile.De exemplu cabinele de pe puntea Mozart au ferestre panoramice oferind privelisti incomparabile. Superioritatea vasului Amadeus Royal este perceptibilă până la cele mai mici detalii - fie că este vorba de delicatese gastronomice sau degustari de vinuri rafinate toate servite la luxosul bar Panorama, sau privilegiul de a te bucura de un masaj relaxant sau sorbind un cocktail crema intr-o ambianta placuta induse de liniile melodice de pian.

Galerie foto

Detalii vas
 

MS Amadeus Symphony

Vasul MS Amadeus Symphony ofera pasagerilor sai o croaziere de lux,de neuitat pe căile navigabile fermecătoare din Europa. Cabine spaţioase dotate cu tot confortul imaginabil, unele cu ferestre panoramice, la care se adauga servicii de nota 10, ospitalitate şi facilităţi suplimentare transforma acest vas intr-o oaza de fericire.

Galerie foto

Detalii vas
 

ms AmaDolce

AMAWATERWAYS detine si opereaza cele mai moderne nave de croazieră fluviale în Europa. De la debutul său în 2002, linia a redefinit fluviu european de croazieră cu inovaţii, care au stabilit noi standarde in industrie.

Amadolce MS si MS Amalyra au debutat in 2009, alaturandu-se la vasele Amadante MS (2008), MS Amacello (2008), MS Amalegro (2007) şi Amadagio MS (2006). Inca doua vase au fost programate pentru 2010. Aceste nave au stabilit noi standarde de croazieră fluviu european şi oferă o serie de caracteristici, care nici un alt vas de croaziera European nu le poate atinge. Fiecare nava transporta 148 de pasageri intr-un lux, confort şi stil de neegalat şi este compus de un echipaj bine pregătit profesional.

Galerie foto

Detalii vas
 

ms AmaKatarina

Navigheaza între Moscova şi Sankt Petersburg pe vasul MS AmaKatarina (aka MS Mstislav Rostropovich)cu 212-de pasageri , cea mai spaţioasă nava pe faimoasa cale - navigabila Volga-Marea Baltică a Rusiei. Construita în 1981 şi complet reproiectata şi reconstruita de catre AmaWaterways în 2010-2011, AmaKatarina MS detine un procentaj de 70 la suta - cabine exterioare cu balcon; două locuri de luat masa, şi zece categorii de cabine şi suite, oferind locuri de cazare cu dimensiuni de până la 432 de metri pătraţi. Încăperile de lux a navei dispun de o baie, un frigider, uscător de păr, seif şi telefon (pentru comunicaţii la bord). Zonele publice includ un lounge cu panoramă, Sala de conferinte pentru prelegeri la bord; şi Gift Shop. Nava are de asemenea o sală de fitness pe Puntea Soarelui, un salon de coafură şi masaj; dispune de un cabinet medical si un lift.

Galerie foto

Detalii vas
PREZENTARI VIDEO CROAZIERE

Mai multe informatii