Roxana Marco
Roxana Marco
Senior Cruise Officer
Roxana Marco

Senior Cruise Officer

Expert in Croaziera maritima
Destinatii: Africa, Asia/Africa si Orientul Mijlociu, Capitalele Nordice, Caraibe de Est, Caraibe de Sud, Caraibe de Vest, Europa de Nord, Insulele Canare, Insulele Grecesti, Mediterana de Est, Mediterana de Vest, Scandinavia si Fiordurile Norvegiene, Transatlantic si Repozitionari
Linii de croaziera: AIDA Cruises, Carnival Cruise Line, Celestyal Cruises, Costa Cruises, Cunard Line, Holland America Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Royal Caribbean Cruise Line
Ofera feedback acestui agent


Feedback Oferit de clientii sau partenerii nostri
Scris de Maior Adrian

Totul începe cu a explica de ca și nevoie. Roxana a înțeles ce aștept eu de la o croaxiera, și a făcut totul posibil sa ma servească conform așteptărilor mele. Orice solicitare a mea, legate de ultima croaziera din care m-am întors și de cea pe care intenționez sa o fac, a fost onorata, informațiile primite m-au ajutat foarte mult, mai ales intr-o parte de lume diferită de a noastra (Gollful Persic). Sper sa putem colabora in continuare.

Scris de Andrei Cuciureanu

Colaborare foarte bună, de la distanta, cu Roxana. Operativa, profesionista, ne-a răspuns la întrebări de fiecare data, ne-a ținut la curent cu statusul croazierei și ne-a dat toate informațiile necesare la momentul potrivit. Mulțumim. 


Scris de Miruna Hainic

A fost o placere sa o avem pe Roxana alaturi de noi in organizarea croazierei. Ii mulțumim pentru raspunsurile prompte, sfaturile primite si abia așteptăm următoarea vacanță.

Scris de Trandafir Florin

Multumesc pentru indrumarea in alegerea croazierei perfecte. Seriozitatea și promptitudinea va caracterizează. Faceti parte dintr-o echipa profesionista. Va doresc succes în activitatea profesionala.