Roxana Marco
Roxana Marco
Senior Cruise Officer
Roxana Marco

Senior Cruise Officer

Expert in Croaziera maritima
Destinatii: Africa, Asia (Orientul Indepartat), Bermuda, Caraibe si America Centrala, Europa de Nord, Mediterana, Orientul Mijlociu, Repozitionari si Transoceanic
Linii de croaziera: AIDA Cruises, Carnival Cruise Line, Celestyal Cruises, Costa Cruises, Cunard Line, Holland America Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises, Princess Cruises, Royal Caribbean Cruise Line
Ofera feedback acestui agent


Feedback Oferit de clientii sau partenerii nostri
Scris de Rangu Calin

Roxana Marco a activat cu profesionalism, raspunzand rapid si complet la solicitari, creand sentimentul increderii in croaziere.net, cu care nu am avut colaborare anterioara. Ii multumim pentru suportul acordat continuu pana la finalizarea croazierei.

Scris de Camelia Simiz

Mi-am luat inima-n dinti si am plecat in prima croaziera...si a fost peste asteptari. Roxana mi-a dat toate informatiile de care am avut nevoie ca sa ne putem organiza, foarte prompta si deschisa... vom reveni cu siguranta! Pana atunci spor in toate!


Scris de Flestea Valentina

Ii multumim Roxanei Marco pentru cum ne-a ajutat sa ne rezervam croaziera, pentru lamuririle profesioniste pe care ni le-a dat intrebarilor noastre referitoare la croaziera si excursiile optionale. O recomandam cu drag si prietenilor nostri care doresc croaziere.

Scris de Maior Adrian

Totul începe cu a explica de ca și nevoie. Roxana a înțeles ce aștept eu de la o croaxiera, și a făcut totul posibil sa ma servească conform așteptărilor mele. Orice solicitare a mea, legate de ultima croaziera din care m-am întors și de cea pe care intenționez sa o fac, a fost onorata, informațiile primite m-au ajutat foarte mult, mai ales intr-o parte de lume diferită de a noastra (Gollful Persic). Sper sa putem colabora in continuare.


Scris de Andrei Cuciureanu

Colaborare foarte bună, de la distanta, cu Roxana. Operativa, profesionista, ne-a răspuns la întrebări de fiecare data, ne-a ținut la curent cu statusul croazierei și ne-a dat toate informațiile necesare la momentul potrivit. Mulțumim. 

Scris de Miruna Hainic

A fost o placere sa o avem pe Roxana alaturi de noi in organizarea croazierei. Ii mulțumim pentru raspunsurile prompte, sfaturile primite si abia așteptăm următoarea vacanță.


Scris de Trandafir Florin

Multumesc pentru indrumarea in alegerea croazierei perfecte. Seriozitatea și promptitudinea va caracterizează. Faceti parte dintr-o echipa profesionista. Va doresc succes în activitatea profesionala.