Croaziera MSC - Fiordurile Norvegiene

Croaziera oferita de Judit Rina Hibner


Buna ziua,

va multumim pentru serviciile oferite, am avut o vacanta excelenta.

 

Intre timp mi-am amintit ca anterior acestei croaziere nu am fost cu MSC, ci cu Celebrity Cruise, asadar pot transmite o parere inclusiv comparativ.

Serviciile Yacht Club sunt intradevar mult diferite fata de celelalte tipuri de servicii, ceea ce face ca diferenta de pret sa nu conteze, ba mai mult recomand acest timp de pachet, un rasfat total.

Am intalnit oameni minunati, inclusiv romani angajati ai navei pe partea de lounge si bar a Yacht Club, de la care am obtinut dealuri importante la achizita de fotografii, bijuterii si altele.

Important de stiut si de transmis clientilor d-voastra, tipsul de 10 euro pe zi de pasager nu este obligatoriu, fapt pentru care am solicitat anularea acestei taxe din totalul costurilor suplimentare, reducere care s-a aplicat fara nicio problema.

Inteleg ca nemtii si italienii, care cunosc acest amanunt, nu fac niciodata aceasta plata.

Bauturile variante si de foarte buna calitate incluse in pachet, insa la bucatarie au de lucrat, insa aici parerile noastre au fost impartite.

Comparativ cu Celebrity Cruise, cei de la Fantasia au camere si terase mult mai mici, iar butlerii sunt mult mai prezenti in cabine.

De asemenea, cei de la Celebrity au tot felul de gratuitati, surprize si oferte interesante, pe cand aici aproape au lipsit.

La Celebrity am avut o cabina Sky Suite, deci probabil si acolo am avut un serviciu de tipul Yacht Club.

Un alt deal important, mai ales pentru vacante cu buget limitat, recomand ca excursiile pe uscat sa se efectueze cu serviciul de shuttle al navei, care duc pasagerii in centrul oraselor in care acosteaza, pretul fiind mult mai mic, exemplificativ Copenhaga 17 euro fata de 95 euro/persoana.

 

Va multumim inca o data si pe curand,

Cu stima,

Bogdan Buricea