Mediterana - MSC Grandiosa

Scris de Mihai C. G
Croaziera oferita de Ana-Maria Pirtica


Draga echipa Croaziere.net,

Tocmai ce m-am intors dintr-o croaziera pe Mediterana, croaziera la bordul vasului MSC - Grandiosa si achizitionata prin minunata echipa croaziere.net si as vrea sa impartasesc cu voi aceasta minunata experienta: Datele calatoriei: prima croaziera, cabina single fara balcon. Itinerariu: Meditearana ( Genova, Civitavechia, Palermo, Mesina, Barcelona, Marsilia) - 7 nopti

PRO: Siguranta - Cu toate ca aveam tot felul de trairi inainte de plecare, multe din ele datorate situatiei pandemice si altele legate de experienta pe care urma sa o traiesc, acestea s-au mai ameliorat odata ajuns pe vas. Te loveste din plin o senzatie de lux si ramai pe deplin impresionat de faptul ca pentru urmatoarele zile vei fi practic pe un oras plutitor. Serviciul de imbarcare si debarcare foarte bine organizat cu foarte multi lucratori gata sa-ti ofere ajutorul lor in cazul in care aveai nevoie, unii te ajutau chiar daca nu aveai nevoie, dar totul foarte bine organizat si pus la punct asa incat sa ai senzatia ca esti in siguranta in orice moment al zilei. Aceleasi servicii bune urma sa le descopar si pe vas la toate categoriile de personal angajat ( poate putin exagerati de amabili daca le lasai ceva bacsis) Acomodare - am avut o cabina cu pat matrimonial fara hublou (nici nu stiu daca exista cu) si fara balcon, camera destul de mare, calduroasa, dar la un moment dat am simtit nevoia de a aerisi acea camera (nu stiu daca era nevoie sau era doar in mintea mea tinand cont ca acasa fac acest lucru in fiecare zi), cu toate ca in camera era un sistem de ventilatie destul de performant Mesele - mancare din abundenta, de toate felurile si la toate orele posibile. Am achizitionat si pachetul de bauturi cel mediu (bauturi pana in 6 euro) dar a fost suficient pentru nevoile mele si nici nu am auzit pe cineva dintre cei cunoscuti pe vas sa se planga de acest pachet. Excursiile - Tinand cont de aceasta perioada trista de pandemie mondiala excursiile se efectuau sub asa numitul concept "bubble Safety", excursiile erau organizate asa incat grupul sa fie intotdeauna unit si fara posibilitatea de a merge in restaurante sau magazine de suveniruri. Aveai posibilitatea de a alege din mai multe excursii pe cea pe care o doreai, nu puteai sa faci mai mult de o excursie pe zi (durata unei excursii era de la 3-5 ore). Entertainment - in fiecare seara exista cate un spectacol in sala de teatru, iar in diferite baruri cu specific puteai sa servesti un pahar cu bautura preferata acompaniat de un band care interpreta diferite genuri de muzica ( jazz, oldies, 80s, pian si vioara, etc). Din pacate perioada a fost de asa natura incat nu am putut sa ne bucuram de piscina exterioara (temperatura exterioara varia intre 13-16 grade celsius) si de jacuzzi, cu toate ca apa era incalzita (26-28 de grade) si erau multe persoane care foloseau piscina din plin. Costuri - Multi dintre cunoscutii mei m-au intrebat de costurile acestei experiente iar eu le-am spus ca nu costa mai mult decat o vacanta in Turcia la all inclusive, acum depinde de momentul in care alegi sa cumperi aceasta croaziera, daca alegi sa o cumperi last minute sau te pregatesti cu ceva timp inainte pentru ca poti avea parte de campanii de reduceri.

Contra: Excursiile erau organizate incapand cu ora 09 insemnand ca la ora 07 trebuia sa te trezesti si sa iei de micul dejun asa incat pana la ora 09 sa fim gata de plecare. Pentru o persoana care este in concediu si care nu este matinala acest aspect poate fi un mic inconvenient. Singurul regret pe care il am este ca s-a terminat (as fi putut sa ma obisnuiesc cu o asa viata permanenta:) 

Draga echipa Croaziere.net am ales sa ma incred in tot ceea ce mi-ati propus si mi-ati oferit pentru aceasta croaziera si nu am dat gres deloc, in fond fiind prima data cand mergeam intr-o croaziera ce as fi putut alege eu de unul singur. Multumesc Ana Maria Pirtica pentru suport si sprijin, sper ca nu am fost un client dificil, iar daca am fost nici nu stii ce te asteapta in continuare :)...

Dragi clienti Croaziere.net,

Va indemn sa aveti incredere in echipa de vanzari, sa studiati pe indelete toate documentele pe care ei vi le pun la indemana si sa intrebati ori de cate ori aveti o nelamurire (important este sa studiati inainte sa intrebati:) ) Va multumesc si ne auzim curand pentru urmatoarea experienta.

Cu drag, MCG