Costa Cruises prezintă noua navă de croazieră Costa neoClassica!

COSTA CRUISES PREZINTA NOUA NAVA DE CROAZIERA
COSTA neoCLASSICA!
Din Decembrie 2014, dupa o renovare completa, nava de croaziera se va alatura flotei si va fi redenumita Costa neoClassica.
In perioada sezonului de iarna, Costa neoClassica va oferi itinerarii exclusive in Oceanul Indian; noutatea pentru vara anului 2015 este introducerea croazierelor cu imbarcare in Istanbul si itinerariu in Insulele Grecesti.

Genova – Martie, 2014 – Costa Cruises largeste noua colectie de itinerarii Costa
neoCollection, special conceputa pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta de vis.
Din Decembrie 2014, dupa schimbari majore, nava de croaziera Costa Classica (53,000 tone si 654 cabine) se va alatura flotei si va fi redenumita Costa neoClassica; impreuna cu Costa neoRomantica si Costa neoRiviera, va oferi croaziere spre destinatii unice, cu peisaje naturale superbe si atractii culturale, locuri inaccesibile pentru navele mari, incluzand destinatii ce se afla in patrimoniul UNESCO.

Lansarea navei Costa neoClassica va coincide cu introducerea de itinerarii complet noi. Prima croaziera, cu o durata de 26 de nopti, va incepe din Savona, la data de 18 Decembrie 2014. Dupa traversarea Canalului Suez, in prima zi de Craciun, nava va acosta in Eilat (Israel), iar pasagerii vor putea vizita Ierusalimul; in Aqaba (Iordania) pasagerii pot descoperi Petra; urmatorul port este Safaga, poarta spre minunile antice ale Egiptului. O buna ocazie de a incepe anul 2015 este o croaziera spre Oman, Seychelles, Madagascar, Reunion si Mauritius.

Avand ca si port de imbarcare Port Louis (Mauritius), din 11 Ianuarie si pana in 22 Februarie 2015, Costa neoClassica va oferi 4 croaziere de 16 nopti in Oceanul Indian; acesta este un itinerariu relaxant in care va veti bucura de plaje superbe cu apa turcoaz si palmieri in Seychelles – si mai mult timp la dispozitie datorita opririi de doua nopti in Mahe – plus splendoarea naturala din Madagascar, Reunion si Mauritius.Pasagerii vor avea un zbor charter din Italia in Mauritius.

La data de 8 Martie 2015, Costa neoClassica este programata sa se intoarca in Marea Mediterana pentru o croaziera de 32 de nopti, din Mauritius, cu opriri in Madagascar, Seychelles, Oman, Egipt, Iordania, Israel, Grecia, Croatia si Italia.

In sezonul de vara 2015, din 27 Iunie pana in 15 August, Costa neoClassica va avea imbarcari in fiecare sambata din Istanbul pentru o croaziera de 7 nopti. Itinerariul cuprinde Rhodos (Grecia), Kos (Grecia), Samos (Grecia), Izmir (Turcia) si inapoi Istanbul, unde puteti petrece toata ziua si puteti sta peste noapte inainte de a va intoarce acasa. In aceasta croaziera pasagerii se vor relaxa pe plaje splendide in Insulele Grecesti si in acelasi timp vor descoperi istoria si cultura acestor locuri. Istanbul ofera oportunitatea de a vizita Moscheea Albastra, Muzeul Hagia Sofia, Palatul Topkapi, bazarul cu mirodenii si multe altele. Seara puteti merge la clubul Kervansaray.

Primavara si toamna, din 8 Aprilie pana in 7 Iunie si din 13 Septembrie pana in 7 Noiembrie 2015, Costa neoClassica va avea imbarcari din Venetia si Ancona pentru croaziere de 11 nopti, in care veti descoperi locuri pline de istorie si cultura: Calabria, Sicilia, Corigliano Calabro, Syracusa, Malta, splendidul fiord Kotor in Muntenegru si Split in Croatia. Din 18 Aprilie pana in 23 Septembrie 2015, nava va fi din nou in Venetia si Ancona, de aceasta data pentru croaziere de 16 nopti.

Noua colectie de croaziere este ideala pentru cupluri si grupuri de prieteni, oferind servicii de inalta calitate la bordul vaselor. Sederile lungi in porturi permit pasagerilor sa petreaca mai mult timp in excursii si sa exploreze fiecare loc vizitat. Excursiile se fac in grupuri mici de nu mai mult de 25 de persoane si sunt planificate in detaliu.

Fie ca se afla in porturi sau la bordul vasului, pasagerii se vor bucura de traditiile locale gastronomice bazate pe numeroase ingrediente.

Inalta calitate, ce este marca noii colectii de croaziere este prezenta pretutindeni: de la momentul rezervarii pana la experienta croazierei in sine. Odata ajunsi la bord, pasagerii beneficiaza de serviciile unui majordomn pentru ca intreaga croaziera sa fie una de neuitat.

Pentru a vizualiza ofertele la bordul vaselor Costa Cruises, vizitati: Croaziere.net!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.