“O Life choice plus” – Promoție Oceania Cruises

CALITATEA SERVICIILOR

Cu toate că nu există două definiții la fel pentru calitate, adevărata valoare este ușor de recunoscut. Simplu spus, este conceptul de a oferi mult mai mult decât ti-ai imaginat vreodata cu absolut nici un compromis pentru calitate. Daca veti naviga cu Oceania Cruises veți descoperi că veti avea parte de servicii suplimentare pentru care nu trebuie sa achitati nimic in plus. Calitatea serviciilor ramane cea mai distinctiva caracteristica a liniei de croaziera Oceania Cruises.

Facilități incluse – o tradiție Oceania Cruises

La bord nu vom percepe niciun supliment pentru cina în restaurantele de specialitate. Un oaspete Oceania Cruises se bucură întotdeauna de băuturi gratuite si nelimitate: răcoritoare, apă îmbuteliată, specialități de cafea, ceaiuri și sucuri. Vin, bere și băuturi spirtoase pot fi achiziționate la un tarif incredibil prin pachetele noastre de băuturi. Pachetele de internet se pot rezerva cu usurinta deoarce am aplicat reduceri generoase pentru satisfacerea clientului. Și, poate cel mai important aspect, pachetele de excursii opționale care oferă economii extraordinare de până la 40% din valoarea costului, astfel incat sa aveti posibilitatea să descoperiți bogățiile fiecarui port atins de itinerariul dumneavoastra printr-un preț foarte accesibil.

PACHETE DE EXCURSII OPȚIONALE

  • Descopera mai mult

Colectiile noastre de excursii opționale oferă o perspectiva asupra culturii, istoriei și bucătăria din porturile fascinante pe care le vizitați, toate la tarife substanțiale. Aceste colecții trebuie să fie rezervate înainte de navigare, astfel încât să fie sigura rezervarea pachetelor în avans, în scopul de a beneficia de reduceri extraordinare.

Pachet de excursii optionale – Unlimites Passport Collection

  • Bucurați-vă de excursii NELIMITATE la sol pe tot parcursul croazierei
  • Alegeți dintr-o gamă largă de excursii la un preț scăzut
  • Economisiți până la 40% pe persoană din prețul de catalog
  • Ca bonus, puteți sa faceți economii suplimentare pentru excursile Oceania Choice si Oceania Exclusive

Pachetul de excursii optionale – Your Wolrd Collection

  • Flexibilitate la personalizarea propriei colecții
  • Selectați numărul dorit de excursii din întregul nostru portofoliu
  • Economisiți 25% pe persoană din prețurile de catalog, rezervand un numar minim de excursii optionale in functie de durata croazierei

Pachete de băuturi

  • Băutură perfectă pentru orice ocazie

Pachetele noastre de bauturi vă vor îmbunătăți experiența de la bord și vă vor oferi buna dispozitie si confort. Pur și simplu alegeți băutura perfectă pentru a vă însoți la fiecare ocazie specială. Oaspeții care cumpără pachetul de băuturi vor primi o reducere de 20% la oricare dintre vinurile noastre exclusive ce pot fi servite in La Reserve de la bordul vaselor de croaziera Marina și Riviera.

  • O colecție specială de vinuri

Suntem încântați să va prezentam noul nostru pachet de vinuri New Wine by the Bottle Package, permițându-vă să selectați un pachet preferat de dumneavoastră dintr-o colecție specială de vinuri asamblate pentru a se potrivi celor mai diversificate și rafinate gusturi ale clienților noștri.

Internet

  • Rămâneți conectați pe mare

Accesul la internet wireless este disponibil pe toate vasele de croazieră Oceania Cruises, inclusiv in apartamente și cabine. Calculatoarele conectate la internet sunt de asemenea disponibile în Oceania @ Sea Internet Center situat la bordul fiecărui vas.

  • Internet gratuit și nelimitat pe 180 de zile de croazieră

Bucurați-vă de Internet nelimitat gratuit, ca parte a pachetului Prestige Exclusiv pe toate cele 180 de zile de croaziera in Jurul Lumii. Fiecare suită sau cabina se vor bucura de o singură înregistrare care poate fi utilizată pe un singur dispozitiv. Pe măsură ce aceste oferte sunt controlate și capacitatea poate fi retrasă în orice moment, vă recomandăm să rezervați azi!

Internet nelimitat gratuit în Oceania, Vista & Owner` s Suite

Cele mai rafinate apartamente Oceania Cruises au inclus o singura logare gratuită și internet nelimitat care poate fi utilizat pe un singur dispozitiv. In plus, un iPad® gratuit este oferit pentru utilizarea în fiecare dintre aceste suite – te vei simți cu adevărat acasă!

  • Internet gratuit în Suita Concierge,Verandas și Penthouse

Rezervați o Suită Concierge, Verandas și Penthouse și primiți WiFi gratuit de până la 500 de minute (sau cantitatea de date echivalenta). În plus, oaspeții din aceste categorii pot solicita un laptop gratuit sau iPad® cu WiFi disponibil la bordul vasului. Numărul de minute gratuit la Internet primite se va baza pe durata călătoriei, și include o conectare pentru fiecare suită care poate fi utilizat pe un singur dispozitiv. Datele de conectare pot fi partajate la mai multe dispozitive.

  • 1-7 nopți: 200 de minute sau datele echivalente
  • 8-10 nopți: 300 de minute sau datele echivalente
  • 11-15 nopți: 400 de minute sau datele echivalente
  • 16 + nopți: 500 de minute sau datele echivalente

În cazul în care sunt necesare minute suplimentare, oaspeții din aceste categorii vor beneficia de o reducere de 10%, în cazul în care achiziționează 200 de minute sau pachete nelimitate.

  • Internet nelimitat gratuit în toate categoriile de suite

Ca parte a promoției Q Life suntem mândri de a oferi GRATUIT nelimitat Internet la nivelul flotei de vase de croazieră, începând cu următoarele călătorii: Riviera – 11 aprilie 2016; Sirena – 27 aprilie 2016; Nautica – 28 aprilie 2016; Regatta – 10 mai 2016; Marina – 14 mai 2016 și Insignia – 1 iulie 2016. Internet nelimitat gratuit tuturor categoriilor de Suite și include o singură înregistrare per suită care poate fi utilizată pe un singur dispozitiv. Datele de conectare pot fi partajate într-o varietate de dispozitive.

Reducere la pachetele de internet pentru Membrii Clubului Oceania Bronze și pentru cei superiori

Prețul redus la pachete de internet Membrilor Bronze și celor superiori sunt doar unul dintre multele motive pentru care Oceania Club are cel mai bun program de loialitate printre linile de croazieră. Nivelul Bronze, Silver și Gold al Membrilor Clubului Oceania se bucura de 20% la opțiunile nelimitate și pachete de internet de 200 de minute, în timp ce membrii de nivel Platinium se bucură 30% și nivelul Diamond se bucură de 50% reducere la aceleași pachete. Vizitează pagina Beneficile Membrilor Clubului Oceania pentru mai multe detalii.

  •  Utilizarea telefonului mobil la bordul vaselor de croazieră

Pe mare, oaspeții au posibilitatea de a folosi propriile telefoane mobile pentru a efectua și primi apeluri, mesaje text și pentru serviciile de date. Tariful de roaming se va aplica și va fi facturat de către furnizorul de servicii telefonice.

Oaspeții cu servicii AT & T pot alege dintr-o selecție de pachete, care oferă tarife reduse pentru apelurile internaționale, sms-uri și date în timp ce se află la bordul vaselor noastre.

Pentru detalii complete referitoare la planuri, termeni și condiții, vă rugăm să accesați www.att.com/cruiseships.

Informatii suplimentare

Pachetele de Internet nu sunt rambursabile la momentul cumpărării. Vă rugăm să rețineți că pagini cum ar fi Skype, YouTube și MagicJack nu sunt disponibile. O singură conectare este disponibilă pentru fiecare suită din pachetul achiziționat, iar acesta poate fi utilizat într-o varietate de dispozitive, dar pe un singur dispozitiv conectat. Serviciul și viteza vor varia în funcție de locația navei și ora din zi.

Pachetele de internet pot fi achiziționate de la bord, vizitând Oceania @ Sea Internet Center sau prin simpla logare pe un dispozitiv WiFi activat.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.