Vino cu noi și Costa Cruises în Oceanul Indian!

Costa Cruises vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un nou itinerariu în jurul Oceanului Indiancare va atinge următoarele puncte principale: Maldive, Sri Lanka și India.Un itinerariu de două săptămâni, nou și exclusiv doar la bordul vasului de croazieră Costa neoClassica, în care veți descoperi culorile Indiei și superbele plaje din Maldive, pentru a vă oferi o experiență intensă de relaxare și cultură.

Plecările vor fi începând cu 15 Decembrie 2016 și vor continua până în 10 Martie 2017, cu zbor inclus din Italia spre Male și Mumbai. Veți avea posibilitatea de a diviza croaziera în 7 zile cu itinerarii diferite.

Itinerariul începe în Maldive, unde vasul o sa rămână două zile, pentru a avea suficient timp să descoperiți orașul Male cu atoli albi, plaje sclipitoare și apele albastre ale recifului de coral. Din Male, datorită excursiilor opționale Costa Cruises, oaspeții pot naviga spre Paradise Island Resort, o insulă dedicată bunăstării, frumuseții și relaxării.

Următoarea oprire este Sri Lanka, insula-națiune cunoscută sub numele de Ceylon. Oaspeții vor merge la țărm în Colombo, unde vor vizita Pinnawela Elephant Orphanage, una dintre cele mai cunoscute atracții ale insulei: un parc de 25 de hectare pe care guvernul Sri Lanka la amenajat pentru elefanții găsiți abandonați în pădure, iar numărul acestora depășește 60 de exemplare.


De la Colombo ne îndreptăm spre India, cu o cultură de mii de ani si culori intense. Goa este cunoscută în întreaga lume pentru plajele spectaculoase și pentru arhitectura specifică coloniilor portugheze. Acest teritoriu, vizitat anual de către sute de mii de turiști atât indieni cât și străini, este considerat unul dintre cele 21 de puncte ale biodiversității în lume. Oaspeții vor avea de ales din mai multe excursii, incluzând și vizitarea orașului vechi și al capitalei Pajin, dar și o vizită la Bisilica de Bom Jesus, care este integrată în Patrimoniul UNESCO.

Apoi, Costa neoClassica va înainta spre Mumbai, unde va face o oprire de două zile pentru a asigura timp turiștilor să se bucure de contrastele distinctive ale orașului. Fascinantă și haotica metropolă, capitală a statului Maharshatra, are cea mai mare populație dintre toate orașele Indiei. Aici oaspeții Costa Cruises vor putea admira atracțiile principale, printre care și Banganga Tank, un bazin imens alimentat de râul subacvatic Bhogwati, unde credincioșii merg să se roage.

Întorcându-ne înapoi pe coasta indiană, călătoria va continua spre New Mangalore, înainte de a ajunge la Cochin, în statul federal Kerala, unul dintre porturile maritime principale din țară, unde vasul va ancora pentru două zile. Printre excursiile posibile se află și vizita satului Kumbalangi cu mașinuțele Tuk-Tuk și o plimbare prin Kerala Backwaters cu o bărcută amenajată ca o casută.

Costa neoClassica se va întoarce apoi la Male, de unde pasagerii pot lua avionul înapoi spre Italia. Încă o dată, Costa Cruises iși confirmă abilitatea de a creea itinerarii exclusive pentru a satisface nevoile pasagerilor săi.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.