Norwegian Escape (Norwegian Cruise Line)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Norwegian Escape este cel mai nou vas de croaziera din flota Norwegian Cruise Line, iar numele ne duce cu gandul la a evada intr-o noua lume a croazierelor. Proiectul Norwegian Escape dispune de un parteneriat cu liderii din domeniul bucatariei, a bauturii si a divertismentului. Acesta va ofera toate experientele revolutionare din aceasta clasa, plus o serie de inovatii si experiente interactive menite sa va ofere o croaziera de neuitat. Doua musicaluri castigatoare de premii Tony, cel mai nou Aqua Park pe apa, un refugiu inzapezit numit "Snow Room", primul restaurant Margaritaville pe mare si multe altele restaurante marca Jose Garces va asteapta la bord pentru a le experimenta.

 • Greutate

  164.600 tone

 • Capacitate

  4266 pasageri

 • Lungime

  334.6 m

 • Latime

  41.5 m

 • An constructie

  2015

 • Echipaj

  1651 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22.5 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

700.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.5 m

Total cabine:

2174

Supr. cabinelor (mp):

9 mp - 121 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

15

Numar Piscine:

5

Numar Jacuzzi-uri:

9

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

$

Puntea 18

Puntea 18

Puntea 18 are in alcatuire cabine din categoria H2, H3, H4, H5 si Ropes Course si Complexul de Mini Golf.

Complexul de Mini Golf

Vino si te relaxeaza la un meci de golf impreuna cu copilul tau, sau pur si simplu il poti lasa sa se joace cu micii participanti.

Ropes Course

Daca vrei sa ai parte de adrenalina atunci ai gasit locul perfect. Pentru a-ti testa limitele si a te bucura de privelistea deasupra marii trebuie sa incerci cursa pe franghii.

Penthouse The Haven Courtyard cu balcon categoria H5

Aceste penthouse-uri sunt situate in The Haven si includ un pat matrimonial, un balcon privat care iti vor oferi o vedere fantastica. Veti avea acces exclusiv la zona de Courtyard, Concierge Lounge si la restaurantul si barul privat.

Suprafata = 34 mp (capacitate maxima 3 pers.)

Villa The Haven Family cu balcon categoria H4

Aceste vile sunt situate in The Haven si sunt perfecte pentru cei care calatoresc in familie. Va ofera un balcon foarte spatios, doua dormitoare din care unul este cu pat matrimonial si unul cu o canapea extensibila dubla, si doua grupuri sanitare.

Suprafata = 56 mp (capacitate maxima 6 pers.)

Suita The Haven Owner cu balcon categoria H3

Bucurati-va de vederile uimitoare la ocean si de un balcon extra-spatios. Aceste suite includ un pat king-size, o lenjerie de pat suplimentara pentru inca doua persoane, si o baie mai mare. Acestea sunt situate in zona The Haven si va ofera acces exlusiv la zona Courtyard, la Concierge Lounge si la restaurantul si barul privat.

Suprafata = 53 mp (capacitate maxim 4 pers)

Suita The Haven Deluxe Owner cu balcon categoria H2

Aceste suite sunt situate in zona The Haven si va ofera vederi uimitoare spre ocean. Veti avea un dormitor separat cu pat matrimonial, o camera de zi, balcon larg privat si o baie de lux. Veti putea beneficia de accesul exlusiv in zona Courtyard, Concierge Lounge si in restaurantul si barul privat.

Suprafata = aprox. 121 mp (capacitate maxima 4 pers).